FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Hvordan opprettholde et sterkt immunforsvar hele året

Hvordan opprettholde et sterkt immunforsvar hele året

 

Det viktigste for din generelle helse er et sterkt immunforsvar. 

Det er flere måter vi kan forsterke immunforsvaret vårt på for å holde oss sunne og friske
- vaske hendene, få nok hvile og spise godt med frukt og grønt, samt innta mat som ingefær, fermenterte grønnsaker, nøtter og grove kornprodukter.

En annen immunstøttende supernæring er en encellet ferskvannsalge kjent som Chlorella Pyrenoidosa. Som alle andre celler i kroppen har cellene som bygger  immunforsvaret vårt godt av hel, naturlig næring, og chlorella er en av de beste ernæringskildene for å bygge et sterkt immunforsvar.

Chlorella er rik på nukleinsyrevitaminer (som D,C,K,E og B12), mineraler (som jern), og aminosyrer som er unike for denne planten.

Mer enn en immunforsterker.

Så hva gjør chlorella til en så god immunforsterker?

En teori peker på et spesielt nukleinsyrekompleks som heter chlorella-vekstfaktor eller CGF. For chlorellaplanten fører denne unike funksjonen til at den vokser raskere. Overført til dine egne celler kan CGF levere viktige næringsstoffer for sunn cellulær regenerering og reparasjon.

Alt det som gir næring av høy kvalitet betyr at Chlorella kan beskytte cellene dine og hjelpe deg med å holde deg frisk. 

Chlorella er rik på hele spekteret av B-vitaminer (inkl. kobalamin B12), karotener, samt vitamin C,D,E,K, og kalsium, magnesium, jern (hemjern), sink m.m., i tillegg til alle de aminosyrene kroppen ikke lager selv. I tillegg til sin effekt på immunforsvaret, har denne næringsrike planten også vist andre helsemessige fordeler. 

Chlorella kan støtte kroppens naturlige avgiftningsprosesser og støtte avgiftingsorganene som hjelper kroppen med å eliminere giftstoffer. Chlorella inneholder unike næringsstoffer som kan hjelpe med å rense kroppen ved hjelp av algens høye innhold av klorofyll. Alle grønne planter inneholder klorofyll, men Chlorella er kjent for å være en av jordens rikeste på nettopp dette.

Chlorella fremmer også god fordøyelseshelse, igjen takket være klorofyll.
Du kan ta chlorella i tablettform, knuse dem i en smoothie eller bruke det i maten.

Følgende oppskrift er en velsmakende måte å lade immunforsvaret ditt på;

Immunforsterkende Chlorella Sitron Ingefær Tonic

1 ss fersk revet gurkemeie
1 ss fersk revet ingefær
1 hel sitronsaft
3 kopper vann
3g / 15 stk Superliv Chlorella tabletter