FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Spiser du riktig før og etter trening?

Spiser du riktig før og etter trening?

Det er uendelige fordeler med å trene regelmessig, som å bygge muskler, redusere fettprosent og forbedre kondisjon. Men det handler ikke bare om hvor mye vi beveger oss. Det vi spiser er også en kritisk faktor for å sikre at vi får optimal utbytte av treningen.

For å stimulere motivasjon, støtte stoffskiftet og opprettholde energien vår for treningsøkten, trenger vi riktig inntak av energi som betyr magert protein, sunt fett og rikelig med vitaminer og mineraler.

Alger er hel, naturlig mat som anerkjennes av NASAog FN som den mest næringstette maten på jorden, gram for gram!

 

4 treningfordeler ved inntak av alger

Spirulina øker utholdenhet innen energi og trening innen 15 minutter.

På grunn av spirulinas høye konsentrasjoner av aminosyrer og B-vitaminer, øker det din fysiske ytelse. Forskning viser at spirulina forbedrer utholdenheten og reduserer muskeltretthet. Ønsker du å være i stand til å presse hardere i din neste utholdenhetsøkt, kan du prøve noen Superliv Spirulina tabletter før treningen.

Spirulina øker fettforbrenningen.
 
I følge PubMed kan spirulina også redusere kroppsfett hos sunne voksne. Ved å ta 6 gram spirulina før en kondisjonstrening, kunne studiedeltakerne øke fettforbrenningen, samt redusere glukoseoksidasjon og oksidativ skade!

Chlorella gir deg bedre aerob utholdenhet.
 
Chlorella kan øke oksygenopptaket ditt, noe som er gode nyheter for aerobe utøvere og idrettsutøvere. En studie viste at chlorella forbedret oksygenopptaket mye!

Chlorella forhindrer muskelsårhet!
 
Etter en intens trening kan kroppen din føle ømhet grunnet økt melkesyre. Pga chlorellas alkaliske natur, og dens evne til å fjerne giftstoffer, hjelper algen med å fjerne melkesyre slik at musklene ikke blir ømme dagen etter. Prøv Superliv Chlorella til smoothien din etter trening ... så er du klar for treningsstudio dagen etter uten stivhet!

Spirulina og chlorella er utrolig god ernæring for å holde deg i gang med treningsregimet ditt! Enten du er en olympisk friidrettsutøver eller en kontormedarbeider som bare prøver å være aktiv, er energien, mental klarhet, anti-aldrings fordeler og kondisjonsresultater du får fra alger absolutt verdt det!