FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Trøtt på jobb? Alger kan hjelpe!

Trøtt på jobb? Alger kan hjelpe!

  • Alger kan hjelpe deg med å holde fokus på jobben og forbedre kognitive evner grunnet algenes rike konsentrasjon av essensielle fettsyrer.
  • Spirulina og Chlorella's høye nivåer av tryptofan, forløperen til serotonin kan bidra til å bekjempe nedstemthet og gi økt energi.
  • Algene inneholder den høyeste proteinkonsentrasjonen vi kjenner til, som kan hjelpe deg til å opprettholde fokus gjennom arbeidsdagen.

  Forbedret fokus

  Har du vært i et møte tidlig en mandag morgen og merket at du sliter med å holde fokus? Vi også! Mange arbeidsplasser, spesielt de som krever lange dager ved skrivebord eller foran dataskjermer, kan forårsake fysisk og psykisk belastning. Alger kan bidra med å forbedre dine kognitive evner og fokus.

  Alger er rike på essensielle fettsyrer. Forskere fant ut at inntak av essensielle fettsyrer kan skape positive fysiologiske og adferdsmessige helsefordeler, inkludert forbedret kognisjon. En studie viste faktisk at opprettholdelse av høye nivåer Omega-3-fettsyrer i hjernen er viktig for god livskvalitet, produktivitet og god helse [1]

  Alger, spesielt spirulina-alger, er rik på essensielle fettsyrer. Algene kan enkelt tilføres til ditt daglige kosthold slik at det hjelper holde deg fokusert, forbedrer dine problemløsningsevner, samt med å opprettholde produktiviteten.

  Forbedret minne med Spirulina og Chlorella

  Essensielle fettsyrer som finnes i alger kan også hjelpe ved å forbedre din kort og langtidshukommelse. En studie viste at DHA, en bestemt fettsyre, bidrar til forbedret hukommelsesfunksjon hos voksne. [2]

  I tillegg er oksidativt stress en av de viktigste årsakene til svekket hukommelse og kognitiv tilbakegang. Alger har vist seg å effektivt bidra til å forhindre tap ved å redusere oksidative skader i hjernen. [3]

  "Alger, spesielt spirulina, har vist seg å effektivt bidra til å forhindre kognitiv tilbakegang ved å redusere oksidative skader i hjernen."

   

   

  Spirulina er ikke den eneste algen som kan hjelpe med å holde hjernen og mentale evner i toppform. Forskere fant også at chlorella inntak har potensial til å forhindre progresjon av kognitiv svikt. [4] Å legge Spirulina og Chlorella alger til kostholdet kan bidra til å redusere kognitiv tilbakegang og holde deg skjerpet og fokusert gjennom dagen!

  Hold et positivt humør med alger

  Lange dager på jobben i høstmørket er uunngåelig, men det behøver ikke å slite på dagsformen. Alger er utmerket mat for å balansere blodsukkeret, som igjen kan bidra til å stabilisere og forbedre humøret.

  I en studie studerte forskere på effekten av algeekstrakt hos deltakere som lider av humørsvingninger, depresjon og angst. I studien konkluderte forskere med at deltakerne som tok algeekstrakt hadde signifikant bedring i livskvalitet og humør.[5]

  En annen måte å opprettholde en positiv sinnstilstand på er å sikre at du har tilstrekkelige nevrotransmittere kalt melatonin og serotonin. Forløperen til serotonin er tryptofan, en essensiell aminosyre som finnes i mange proteinbaserte matvarer. [6] Utarmede eller lave serotonin nivåer i hjernen har uheldige effekter på humør og kognisjon, og øker ofte følelser av angst eller depresjon. Det er dermed essensielt å opprettholde riktige nivåer av serotoninforløperen, tryptofan, som er ekstremt viktig for humørregulering. [7]

  Og vet du hva? Alger har den høyeste konsentrasjonen av tryptofan blant grønt og er en flott måte å sikre at du har nok serotonin til å forbedre humøret.

  Bekjemp tretthet på arbeidsplassen

  Lange dager foran skjermen kan gjøre deg trøtt i løpet av en ettermiddag. Spirulina er ideell mat for å øke energien da den inneholder alle B-vitaminer, nitrogenoksid og jern. B-vitaminer omdanner glukose til energi, nitrogenoksid hjelper med å forbedre blodstrømmen, og jern er viktig for å levere oksygen i hele kroppen. Forskere fra Ohio State University viste at deltakere som tok spirulina demonstrerte betydelige reduksjoner i mental og fysisk tretthet. [8]

  Spirulina inneholder i tillegg en eksepsjonell høy proteinkonsentrasjon, nesten tre ganger mengden som finnes i biff- eller vegetabilske proteinkilder som soya. [9] Protein holder appetitten i sjakk, slik at du kan pløye gjennom arbeidsmengden med glede! Dessuten er spirulina en komplett proteinkilde, noe som betyr at den inneholder alle essensielle aminosyrer [10], som gjør spirulina til en utmerket kilde til protein og energi!  Superliv Spirulina tabletter kan du enkelt ta med deg i vesken eller treningsbagen, spise som snacks når du skal på jobb eller trene!