FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Viktige vitaminer som du trenger i høstmånedene

Viktige vitaminer som du trenger i høstmånedene

 

Når høsten har kommet, kan kroppens forsvarsmekanismer svekkes, og da bør vi kompensere med et større inntak av viktige vitaminer.

Temperaturen synker, luftfuktigheten endrer seg og vi må tilbringe mer tid innendørs i lukkede områder. Dette gjør at sannsynligheten for at vi blir smittet øker.

Vitamin C: En fundamental del av immunsystemet Det viktigste vitaminet som er ansvarlig for å fremme et godt immunsystem, er vitamin C. I dag vet vi at plasmaen vår inneholder mye mindre vitamin C når vi er syke.

Vitamin A: Et viktig vitamin om høsten, som hovedsakelig består av retinol og andre karotenoider, har også en bemerkelsesverdig effekt på forsvarsmekanismene våre. Den positive effekten fra vitamin A henger også sammen med kroppens evne til å produsere hvite blodceller.

Vitamin D: Øker konsentrasjonenav hvite blodceller og spiller en helt avgjørende rolle når det kommer til å øke konsentrasjonen av hvite blodceller, fordi vitamin D motvirker ødeleggelsen av dem.

Vitamin B og E: Viktige vitaminer som påvirker kroppens metabolske prosesser. Selv om de ikke er direkte knyttet til produksjonen av hvite blodceller, spiller de en viktig rolle når det kommer til å styrke immunforsvaret vårt.

Superliv Chlorella & Spirulina er 100% hel, naturlig grønt som inneholder mer enn 60 vitaminer, mineraler, aminosyrer og sporstoffer som kroppen trenger, inkludert vitaminene C, A, D, K, og B kompleks i naturlig form.