Naturlig boost til treningen

Naturlig boost til treningen

For folk som søker en aktiv og helsebevisst livsstil er spirulina det perfekte tilskuddet - spirulina er nemlig proppfull av næringsstoffer som hjelper deg til å nå dine mål for trening og aktivitet.

Spirulina er så næringsrik at det har blitt kategorisert som en av de mest næringstette planter på jorden. Under lister vi opp noen av fordelene spirulina gir for deg som trener og er aktiv, men som også vil ha en annerledes boost til treningen:  • Spirulina er spesielt velegnet som et tilskudd til trening grunnet det høye innholdet av protein(over 67%)
  • Spirulina er ansett som en komplett kilde til høykvalitets planteprotein og blir ofte sammenlignet med egg pga. mengden protein per gram, og er et meget godt alternativ i forbindelse med trening og restitusjon.
  • Spirulina inneholder nesten 40 ganger så mye betakaroten som gulrøtter, 3 ganger så mye kalsium som helmelk, 3 ganger mer protein enn rent kjøtt, og mer antioksidant-aktivitet enn «5 om dagen» (per 3 g.) I tillegg inneholder Spirulina det blågrønne fargepigmentet (phycocyanin), med anti-inflammatoriske virkninger.

Bestill her
  • Spirulina har blitt påvist å øke forbrenningen av fett under trening. Det høye innholdet av antioksidanter gjør at oksidasjon under trening reduseres. Oksidasjon kan føre til muskeltretthet og at det blir vanskeligere å øke muskelmasse.
  • Det meget høye innholdet av jern og vitamin B12 i spirulina bidrar til en rekke fordeler. Jern hjelper til med å føre oksygen til blodet for optimal opprettholdelse av energi; vitamin B12 er viktig for stoffskifte og energiproduksjon i tillegg til å være viktig for nervesystemet.
    Prøv en daglig toppet skje med spirulina blandet i en forfriskende shake og opplev forskjellen!

Våre produkter er sertifisert rene av offentlige testlaboratorier