Sunn på både inn- og utsiden

Sunn på både inn- og utsiden

Den er blågrønn, ekstremt sunn, men ofte oversett eller misforstått; Spirulina er ferskvannsalgen som er den typen supermat det er forsket mest på og funnene viser klart at her har vi med ekte supermat å gjøre.

Ulike studier utført av amerikanske forskere har vist at spirulina kan forebygge  livsstilssykdommer, senke blodtrykket og redusere kolesterolnivået. Nærmere 1.200 forskningsartikler er fagfellevurdert og publisert og felles for disse er at man har påvist meget gunstige effekter ved bruk av spirulina.

Man kan nå ane at det ser ut til at det norske samfunn beveger seg i en retning hvor sunt kosthold vinner frem på bekostning av unaturlige ingredienser. Vi mener at her har spirulina en helt naturlig plass.

 Med f. eks. et kalsiuminnhold som overstiger kalsium i melk 26 ganger og et høyt innhold av Omega-3 kan man lett dekke ulike dagsbehov av disse med flere.
Våre produkter er sertifisert rene av offentlige testlaboratorier
Våre produkter tilhører helt ulike familier av ferskvannskultiverte alger. Besteffekt/Superliv har i et tiår kjøpe sine produkter fra leverandører med høyeste, internasjonale kvalitetssertifisering. Hver batch vi kjøper medfølges av laboratoriesertifikater fra uavhengig, offentlig testinstitutt.
Bestill her