FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Bruker "supergrønt" for å restituere etter jobb og trening i forsvaret. -Fredrik Borchgrevink

Bruker "supergrønt" for å restituere etter jobb og trening i forsvaret. -Fredrik Borchgrevink

Jeg har benyttet blå/grønne alger i ca 2 år. Jeg har en fysisk krevende jobb i forsvaret og hadde behov for tilskudd av blant annet proteiner og mineraler for å gi kroppen mulighet til å restituere seg etter harde jobbøkter utenlands og store treningsmengder. Jeg hadde ikke nevneverdig tro på produktet da jeg startet opp, men etter kun kort tid hadde jeg merkbart mere overskudd.

Doseringen jeg har benyttet er som følger:
– Etter tilvenning, 20-22 tabletter om dagen (tatt sammen med frokost).
– En teskje (blandet ut i et lite glass vann) til frokost.

Så ofte jeg har kunnet, har jeg anbefalt produktet til venner og kjente. Hovedårsaken er virkningen, at det faktisk er billig sammenliknet med andre produkter på markedet, og at dere leverer i mengder som faktisk varer litt lengre enn en mnd. Servicen dere har gitt er også meget bra!

Fredrik Borchgrevink