Etter knapt to uker hadde jeg fått så mye energi at jeg kunne gå tilbake til jobben. Anne Rita Wessel

Etter knapt to uker hadde jeg fått så mye energi at jeg kunne gå tilbake til jobben. Anne Rita Wessel

 
Som sykepleier har jeg en travel og ofte stressende hverdag. Da jeg fikk konstatert høyt stoffskifte, og ikke energi til noe som helst, gikk jeg på medisin, som i en kort periode normaliserte verdiene mine, men uten av energinivået bedret seg. Dette førte til en periode inn og ut av aktiv sykemelding. Til slutt forverret det seg slik at bare å stå opp virket nesten umulig.
Min første reaksjon på "supergrønn" kostendring var at magen begynte å fungere normalt, og allerede etter knapt to uker hadde jeg fått så mye energi at jeg kunne gå tilbake til jobben. Jeg har alltid vært glad i å gå på tur i fjellet, men dette hadde jeg ikke maktet på lange tider.


Allerede i månedsskiftet juli/august hadde jeg igjen fått så mye energi at den første fjellturen kunne gjennomføres. Etter å ha gått i to timer med tung oppakning og var blitt installert i hytta, kunne jeg ta fram fiskestanga og prøve fiskelykken. Det var en utrolig deilig følelse å kunne bli ordentlig sliten i kroppen uten å bli utmattet.
Anne-Rita Wessel

Bestill her