FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Fått fantastiske resultater

Fått fantastiske resultater

Bare en ting å si: Enten du er 5, 15, 30, 50 eller 70år vil jeg si at blå-grønne alger ER "juveler" blant de viktigste tilskuddene. Blant alle mine kunder som jeg anbefaler disse til får jeg kun positive tilbakemeldinger...Og dette sammenlignet med mye annet av kosttilskudd, på forholdsvis kort tid. Personlig har jeg tatt alger i 1,8 år. Veldig bra kvalitet, enkelt og greit å få i postkassen..:) Jeg har hatt fantatiske resultater av å bruke disse og kan ikke være for uten. Jeg har mye skader i rygg og nakke derav hatt mye plager med hyppige betennelsestilstander etc. Har også slitt med hodepine og verk i kroppen i mange år som følger av inntak av mye smertestillende og medisiner. Etter jeg begynte med blå-grønne alger tok det ca 5 uker så begynte jeg å kjenne merkbar endring.... Fungerer kjempebra for meg.::))
Så i dag har jeg kuttet betraktelig ned på smertestillende,...medisiner trenger jeg nesten ikke, hodepine har avtatt mye og verken i kroppen er mindre...Ja, og betennelsene kommer en sjelden gang nå..:) Dette har nok en sammenheng med den totale effekten av blå-grønne alger som ingen ting av alt jeg har prøvd igjennom tidene kan måle seg med


Med vennlig hilsen Elisabeth Schønning