FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

Fyldigere hår, og finere hud og negler etter 3-4 måneder.

Fyldigere hår, og finere hud og negler etter 3-4 måneder.

Etter en periode med mye stress, begynte jeg å miste mye hår.Etter en stund , og til min store fortvilelse begynte jeg å skimte hodebunnen. I panikk kjøpte jeg det jeg kunne finne i helsekost butikker mot hår tap. Med eneste resultat en slunken lommebok, men ingen kraftigere hårmanke. Jeg ble tipset av en venninne om ferskvanns-alger. Hun hadde etter graviditet og fødsel også hatt hårtap, men det hadde rettet seg etter ca. 6mnd med bruk av "supergrønt", samt andre goder som finere hud og negler. Selv fikk jeg den samme erfaringen, etter 3-4 mnd. begynte resultatene å komme og innen 1 år var hårmanken fyldigere. Nå tre år etter, har jeg bedre hår enn jeg kan huske å ha hatt noen gang ?

M.v.h. Annette o. Yapici