Nå føler jeg at jeg kan LEVE dagene også! Veslemøy Sandvik

Nå føler jeg at jeg kan LEVE dagene også! Veslemøy Sandvik

"Etter ca 2 uker merket jeg at jeg ble mer "våken", jeg klarte å jobbe lengre før jeg ble sliten. Både i jobbutprøving og hjemme, og samtidig opplevde jeg at konsentrasjonen var steget noen hakk. Jeg merket etterhvert som ukene gikk at jeg hadde mere å gi, det var akkurat som om det var satt inn nye batteri i kroppen min, og disse varte lengre enn de jeg hadde før. Dagene ble fylt ev mere aktivitet, og mindre tid trengtes til hvile. Det var en fantastisk og etterlengtet opplevelse.


"Nå har jeg brukt algene i litt over 2 mnd, og kjenner at de gir meg mer overskudd og energi. Noen dager kan jeg oppleve at det henger igjen av utmattelse og migrene, men det er sjeldnere og da kan jeg glede meg mer til hver dag. Det kjennes ikke ut som jeg kun eksisterer fra dag til dag lengre. Nå føler jeg at jeg kan LEVE dagene også."

Veslemøy Sandvik

Bestill her