Siden jeg begynte med blågrønn-alger har formen vært mye jevnere og bedre, energien holder hele dagen. Britta Schmedling

Siden jeg begynte med blågrønn-alger har formen vært mye jevnere og bedre, energien holder hele dagen. Britta Schmedling

"Siden jeg begynte med blågrønne-alger har formen vært mye jevnere og bedre, energien holder hele dagen.Jeg har blågrønn-alger og vitalisert vann stående på kontoret hvis jeg skulle trenge påfyll, og koker kaffe, te og suppe av dette vannet. Doseringen av chlorella og spirulina har vært litt forskjellig, prøver å justere etter hva kroppen forteller meg, og det fungerer fint. I perioder med svak fordøyelse har jeg så å si bare inntatt alger, fire-fem ganger daglig….I min familie er det mange ungdommer, og nå har flere av dem også begynt med alger. De syns det virker overraskende godt på formen under og etter helgens strabaser, for eksempel...Jeg kan gladelig anbefale blågrønne-alger" 
Britta Schmedling