Exit anmeldelse vg

Strømmerekord for NRK på «Exit»-premieredagen – VG

26. sep. 2019 — Garantert den mørkeste investeringen denne høsten kan by på. … Norsk dramaserie på åtte episoder. Premiere 27. september i NRK1 og NRK TV, Alle …

Over 1,4 millioner brukere så på NRK TV fredag da «Exit» sesong to ble tilgjengelig.

TV-anmeldelse «Exit»: Satan, Montebello – VG

3. mar. 2021 — TV-anmeldelse «Exit» sesong 2: Mørketiden er ikke over. Fire sosiopatiske drittsekker og en hevnreise. VG External.

Garantert den mørkeste investeringen denne høsten kan by på.

TV-anmeldelse «Exit» sesong 2: Mørketiden er ikke over – VG

15. mar. 2021 — Litt over en uke etter premieren på sesong to, kan «Exit» skilte med nye … TV-anmeldelse «Exit» sesong 2: Mørketiden er ikke over.

Fire sosiopatiske drittsekker og en hevnreise.

Nær 1,3 millioner har sett hele «Exit» – VG

8. mar. 2021 — I løpet av helgen har hele 699.000 sett hele sesongen på NRK TV. Totalt har 1,16 millioner sett første episode av «Exit».

Litt over en uke etter premieren på sesong to, kan «Exit» skilte med nye knalltall.

699.000 så hele «Exit» i løpet av helgen – VG

8. okt. 2019 — Med snitt på 622.000 på NRK TV er «Exit» allerede nesten på nivå med humorseriene «Side om side» … TV-anmeldelse «Exit»: Satan, Montebello.

I løpet av helgen har hele 699.000 sett hele sesongen på NRK TV. Totalt har 1,16 millioner sett første episode av «Exit».

Nå er «Exit» den mest strømmede dramaserien i NRK … – VG

Nå er «Exit» den mest strømmede dramaserien i NRK noensinne – VG

30. sep. 2019 — Aftenpostens anmelder påpekte i sin anmeldelse at «Exit sliter med troverdigheten, men klarer til slutt å engasjere.

Den formidable seersuksessen fører til både interesse fra utlandet og snakk om sesong to.

Nesten en halv million har sett «Exit» – VG

12. mar. 2021 — Det sier Ine Marie Wilmann (36) som spiller kona til William i den populære TV-serien til VG. – Jeg er veldig glad i Celine, jeg føler mye …

Nesten en halv million fikk med seg hver av de to første episodene av den nye «sjokk-serien» «Exit» etter premieren på fredag.

«Exit»-stjernen: – Føler mye ømhet for Celine – VG

4. okt. 2019 — De spiller henholdsvis Henrik og William i sjokkserien «Exit», som kom på NRK i forrige uke. … TV-anmeldelse «Exit»: Satan, Montebello.

Hun blir dumpet på den mest brutale måten i «Exit» – og kjemper en desperat kamp for at barna hennes ikke skal ende opp som «Cubus-barn». – Celine er så lett å mislike

«Exit»-Tobias: – Virkeligheten er verre – VG

25. jan. 2022 — I februar starter innspillingen av sesong tre av «Exit». Kryptovaluta blir et sentralt tema i NRK-serien – og en islandsk regissør får …

I TV-serien boltrer Tobias Santelmann og Pål Sverre Hagen seg med call-girls, cash og kokain. I virkeligheten vil de to helst fiske eller se fotballkamp.

Klart for innspilling: Avslører detaljer om nye «Exit» – VG

I februar starter innspillingen av sesong tre av «Exit». Kryptovaluta blir et sentralt tema i NRK-serien – og en islandsk regissør får ansvaret for flere av episodene.

Keywords: exit anmeldelse vg, exit anmeldelse nrk