Finn no rundt spisebord

Rundt bord til salgs – Torget – FINN.no

Rundt bord til salgs | FINN Torget

for 3 timer siden — Bordet var opprinnelig hvitt, har malt det selv i dempet sort. Det er en plate i bordet og det er plass til 6 personer når platen er dratt …

Du finner 2441 annonser som inneholder ordet “rundt bord” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Spisebord til salgs – Torget – FINN.no

Spisebord til salgs | FINN Torget

170cm Rundt Cross bord kr. 32.500,- + tilleggsplater À 60cm kr. 6.500,- per stk Med fem tilleggsplater dekker man godt til 20 personer i godt lag.

Du finner 9498 annonser som inneholder ordet “spisebord” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Rund bord til salgs | FINN Torget – FINN.no

Rund bord til salgs | FINN Torget

for 2 døgn siden — Rundt spisebord. Beskrivelse av varen. Vakker i sin enkelhet med et varmt, naturlig treutseende. Den innovative konstruksjonen er svært robust, …

Du finner 644 annonser som inneholder ordet “rund bord” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Spisebord hvit til salgs | FINN Torget

Du finner 870 annonser som inneholder ordet “spisebord hvit” til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Lekkert rundt spisebord – Leveringsklart! – FINN.no

Lekkert rundt spisebord – Leveringsklart! | FINN torget

Cross rundt spisebord – lages på mål i ønske størrelse og farge.På lager har vi 1 stk bord 130cm diameter + 2 tilleggsplater À 60cm i Mocca sort. Som

Rundt spisebord Ø120 cm – Torget – FINN.no

Rundt spisebord Ø120 cm | FINN torget

Bordet var opprinnelig hvitt, har malt det selv i dempet sort. Det er en plate i bordet og det er plass til 6 personer når platen er dratt ut. Bordet er kjøpt på Skeidar. Noen riper på bordplaten.Bordet må hentes.

Rundt Spisebord som kan dekke til 20 personer! – FINN.no

Rundt Spisebord som kan dekke til 20 personer! | FINN torget

170cm Rundt Cross bord kr. 32.500,- + tilleggsplater À 60cm kr. 6.500,- per stk Med fem tilleggsplater dekker man godt til 20 personer i godt lag. Bordet er laget i eik og eikefiner – mocca beiset og lakket (sort). Vedlikeholdsfri overflate. Habibo Stoler med arm som vist på bildet, kr. 5900,- per stk.

Rundt spisebord – Torget – Finn.no

Rundt spisebord | FINN torget

Vakker i sin enkelhet med et varmt, naturlig treutseende. Den innovative konstruksjonen er svært robust, og med bare noen få klikk er bordet montert og klart til bruk. Et ubetydelig merke på ene bordbenet, se bilde.Ny pris 2.495,-

Rundt bord. Bordplate. Spisebord. Home & Cottage.

Rundt bord. Bordplate. Spisebord. Home & Cottage. | FINN torget

NY PRIS!Vil gjerne ha det bort snarest mulig. Rund bordplate fra Home & Cottage selges for kun 3.000,- Kun bordplate uten ben. Modellen heter Boston.Brukt i 6 mnd. Uten bruksmerker. Bordet koster nytt 13.995,- Kjøper du ben og monterer får du et flott bord til en veldig lav pris. Diameteren er på 140 cm. Det er god plass til 6 personer rundt bordet, 8 hvis ikke stolene er for store. Platen veier 33 kg. og er i solid eikefiner. Tykkelsen er 28 mm. Den er behandlet med en lakk som gjør den motstandsdyktig mot søl av væske. Platen har en liten sprekk på den ene siden som er lite synlig. (Se bilder.) Må hentes på adresse. Leveres i original eske. Med en presenning rundt for å beskytte mot fuktighet kan bordet fraktes på takbøyler. Er selvsagt behjelpelig med å laste opp.

Keywords: finn no rundt spisebord, rundt spisebord finn