Google pay nordea

Google Pay – betal med din Android-telefon – Nordea

Google Pay gjør det enkelt for deg som Nordea-kunde å betale i alle butikker med din Android-telefon. Du kan også bruke Google Pay til kjøp i apper og på …

Slik legger du til kort i Google Pay – Nordea

Slik legger du til kort i Google Pay | Nordea

Her finner du beskrivelse av hvordan du legger til Nordea-kort i Google Pay via Nordea Wallet og Google Pay. Les mer og legg til kort her.

Kom i gang med Google Pay – Private Banking – Nordea

Google Pay gjør det enkelt for deg som Nordea-kunde å betale i alle butikker med din Android-telefon. Du kan også bruke Google Pay til kjøp i apper og på …

Spørsmål og svar om Google Pay – Nordea

Spørsmål og svar om Google Pay | Bruk av Google Pay | Nordea

Google Pay. Hva er Google Pay? Google Pay er en betalingstjeneste der du enkelt kan betale på med Android-enhet i butikk, på nett og i apper.

Hva er Google Pay? På hvilke enheter kan jeg bruke Google Pay? Hvordan legger jeg til mine kort til Google Pay? Få svar på de mest stilte spørsmålene her.

Google Pay for bedriftskunder – Nordea

Google Pay for bedriftskunder | Nordea

Med Google Pay betaler du sikkert og enkelt med Nordea First Card. Du kan bruke Google Pay til å betale med i butikker, på nett og i apper!

Som kunde i Nordea kan du nå foreta First Card-betalinger med din Android-telefon. Betal enkelt, raskt og sikkert i alle kontaktløse terminaler verden over.

Kontaktløs betaling eller såkalt tæpping – Nordea

Kontaktløs betaling eller såkalt tæpping | Nordea

Apple Pay og Google Pay gjør at du enkelt kan betale med mobilen eller klokken. Det er også en sikker måte å betale på. Du må bruke Touch ID eller Face ID for …

Det holder at du tæpper kortet på terminalen for å betale. Du kan også betale med mobil eller smartklokke som støtter Apple Pay og Google Pay.

Mistet kort? Google Pay og Apple Pay er redningen – Nordea

Mistet kort? Google Pay og Apple Pay er redningen | Nordea

2. Neste virkedag. I løpet av neste virkedag finner du det nye kortet ditt i Nordea Wallet og legger det til i Apple Wallet eller Google Pay.

Bruker du mobilbetaling, er nytt kort klart til bruk så fort det er bestilt og registrert i Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay eller Fitbit Pay.

Betal med smarttilbehør | Nordea

Last ned Nordea Wallet her … Fidesmo Pay og Digiseq er tilretteleggere av kontaktløse tjenester, og gjør det mulig å betale med … Les mer om Google Pay.

Nordea Wallet – Apper på Google Play

Nordea Wallet gir deg raskt oversikt over all kortbruk og enkel tilgang til saldoinformasjon. Ta i bruk Google Pay og betalt enkelt med mobilen.

Betalt enkelt og raskt med Google Pay ved å aktivere kortene dine i NordeaWallet

Google Pay | Nordea

Tryk ”+ Betalingsmetode” under Betaling, og følg vejledningen. · Accepter vilkår. · Bekræft registreringen i Nordea Wallet-appen · Åbn Google Pay og vælg den som …

Med Google Pay kan Nordea kunder betale med deres Android enheder. Kom i gang med Google Pay og prøv hurtige, nemme og sikre betalinger.

Keywords: google pay nordea, nordea google pay