Hurtig og pålitelig tillgang til apotekstjenester i Årvoll og Linderud

Som innbygger i Årvoll og Linderud området, er det viktig å ha rask og pålitelig tilgang til apotekstjenester når du trenger det. Enten du har behov for reseptbelagte medisiner, apotekvarer eller råd og veiledning om helse og velvære, finnes det flere apotek i området som kan hjelpe deg.

Apotek i Årvoll og Årvoll senter

Et av apotekene i Årvoll området er Årvoll Apotek. Dette apoteket ligger i Årvoll senter og tilbyr et bredt utvalg av apotekvarer og tjenester. Årvoll Apotek er et populært valg for innbyggere i området, og du kan være trygg på å få god service og profesjonelle råd her.

Boots Apotek Årvoll er også et apotekalternativ i denne delen av byen. Boots er en kjent apotekkjede og tilbyr et bredt utvalg av medisiner og apotekvarer. Du kan være sikker på å finne det du trenger her, og personalet på Boots er alltid klar til å hjelpe deg med dine apotekrelaterte behov.

Apotek i Linderud og Linderud senter

Linderud Apotek er et annet apotek som betjener innbyggere i Linderud området. Dette apoteket er lokalisert i Linderud senter og tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester. Linderud Apotek er kjent for sin profesjonalitet og høye kvalitet på tjenestene de tilbyr.

Boots Apotek Linderud er også tilgjengelig for innbyggere i Linderud området. Som en del av Boots apotekkjede, er dette apoteket godt kjent og betrodd. Du vil finne et bredt spekter av medisiner og apotekvarer her, samt kunnskapsrike ansatte som kan hjelpe deg med spørsmål og veiledning.

Andre tjenester i nærheten

Det er verdt å merke seg at Linderud senter også har andre butikker og servicetilbud som kan være nyttige for innbyggerne i området. Dressmann Linderud er for eksempel en populær butikk for herreklær og tilbyr et bredt utvalg av klær og tilbehør.

REMA 1000 Årvoll er et dagligvarebutikkalternativ som er praktisk for innbyggere i Årvoll og Linderud området. REMA 1000 er kjent for sitt brede utvalg av matvarer og praktiske åpningstider.

Oversikt over åpningstider

Apotek Åpningstider
Årvoll Apotek Mandag-fredag: 09:00-18:00, Lørdag: 10:00-15:00
Boots Apotek Årvoll Mandag-fredag: 09:00-19:00, Lørdag: 10:00-16:00
Linderud Apotek Mandag-fredag: 09:00-17:00, Lørdag: 10:00-15:00
Boots Apotek Linderud Mandag-fredag: 09:00-20:00, Lørdag: 10:00-18:00
Dressmann Linderud Mandag-fredag: 09:30-20:00, Lørdag: 10:00-18:00
REMA 1000 Årvoll Mandag-fredag: 07:00-23:00, Lørdag: 07:00-21:00

Med denne oversikten over apotek og andre tjenester i Årvoll og Linderud området, kan du enkelt få tilgang til apotekstjenester og andre nødvendige tjenester når du trenger det. Enten du bor i området eller er på besøk, kan du være trygg på å få den hjelpen du trenger for din helse og velvære.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene til Apotek Årvoll?

Apotek Årvoll har åpent fra mandag til fredag fra kl. 09:00 til 18:00, og på lørdager fra kl. 10:00 til 15:00. Planlegger du å besøke Apotek Årvoll? Da er det viktig å kjenne til åpningstidene deres.

Finnes det et søndagsåpent apotek i Moss?

Dessverre er det ingen apotek i Moss som har søndagsåpent. Hvis du trenger medisiner på søndager, må du planlegge i henhold til apotekets åpningstider.

Hvor befinner seg Apotek Årvoll Senter?

Apotek Årvoll Senter ligger i Årvoll Senter på Årvoll i Oslo. For å finne apoteket enkelt, kan du følge skiltingen når du er i Årvoll Senter.

Hvilke apotek befinner seg på Linderud?

Det finnes både Linderud Apotek og Boots Apotek på Linderud. På Linderud har du to forskjellige apotek å velge mellom.

Hvor langt er det fra Boots Årvoll til Boots Linderud?

Avstanden mellom Boots Årvoll og Boots Linderud er ca. 3 kilometer. Hvis du ønsker å besøke Boots Apotek, er det viktig å vite hvor de ulike filialene befinner seg.

Hva er åpningstidene til Rema 1000 Årvoll?

Rema 1000 Årvoll har åpent hverdag fra kl. 07:00 til 23:00, og på søndager fra kl. 09:00 til 21:00. Hvis du har planer om å handle på Rema 1000 Årvoll, er det greit å være oppmerksom på åpningstidene.

Hva er åpningstidene til Linderud Senter?

Linderud Senter har åpent mandag til fredag fra kl. 10:00 til 20:00, lørdager fra kl. 09:00 til 18:00, og søndager er senteret stengt. For å vite når du kan besøke butikker og apotek på Linderud, er det viktig å kjenne til Linderud Senter sine åpningstider.

Hvor finner jeg Dressmann på Linderud?

Dressmann Linderud ligger i Linderud Senter, i den nordre delen av senteret. Hvis du er på utkikk etter bekledning fra Dressmann, finner du dem enkelt på Linderud.

Finnes det et apotek på Bjerke?

Ja, det finnes et apotek på Bjerke. For de som bor i Bjerke-området, er det praktisk med et apotek i nærheten.

Hvor finner jeg Boots Årvoll?

Boots Årvoll ligger i Årvoll Senter, like ved Apotek Årvoll. Om du trenger å handle på Boots Apotek, finner du filialen deres i Årvoll Senter.

Artiklen Hurtig og pålitelig tillgang til apotekstjenester i Årvoll og Linderud har i gennemsnit fået 3.9 stjerner baseret på 19 anmeldelser