Hvor mye kan du ta ut i minibank?

Når det gjelder uttaksgrenser for minibanker, kan det variere avhengig av hvilken bank du bruker. I dette artikkelen vil vi gi deg en oversikt over uttaksgrensene for noen av de største norske bankene, inkludert DNB og Sparebank 1.

DNB Minibank

DNB er en av de største bankene i Norge, og de har et omfattende nettverk av minibanker over hele landet. Uttaksbeløpet du kan ta ut fra en DNB minibank avhenger av to faktorer: din tilhørighet til DNB, og type kort du bruker.

For personer som ikke er kunder hos DNB, tillater banken vanligvis uttak på inntil 10 000 kroner per dag. Dette gjelder både nasjonale og internasjonale transaksjoner.

Hvis du derimot er en DNB-kunde og har et DNB-kort, kan du ta ut opptil 20 000 kroner per dag fra DNBs minibanker. Dette gjelder også for internasjonale uttak. Vær oppmerksom på at du kan bli belastet med gebyrer for internasjonale transaksjoner.

Når det gjelder innskudd, kan du ikke sette inn kontanter i en DNB minibank. Du kan imidlertid sette inn sjekker og overføre penger fra en DNB-konto til en annen.

Sparebank 1 Minibank

Sparebank 1 er et annet stort bankselskap i Norge, og de tilbyr også minibanker over hele landet. Uttaksbeløpet du kan ta ut fra en Sparebank 1 minibank er avhengig av typen kort du bruker.

For personer med et vanlig debetkort fra Sparebank 1, er det vanligvis en uttaksgrense på 10 000 kroner per dag. Dette inkluderer både nasjonale og internasjonale uttak. Gebyrer kan også påløpe for internasjonale transaksjoner.

Dersom du er kunde hos Sparebank 1 og har et kredittkort, kan uttaksgrensen være høyere. Den nøyaktige grensen vil avhenge av type kredittkort du har. Vi anbefaler at du kontakter Sparebank 1 direkte for å få oppdatert informasjon om uttaksgrensen for ditt kredittkort.

Når det gjelder innskudd, kan du også sette inn kontanter i en Sparebank 1 minibank. Vær oppmerksom på at det kan være begrensninger og gebyrer for å sette inn kontanter, så det er lurt å sjekke med banken før du gjør et innskudd.

Ungdomskort

DNB og Sparebank 1 tilbyr også spesifikke ungdomskort for personer under 18 år. Uttaksgrensene for ungdomskort kan variere avhengig av banken.

Med DNBs ungdomskort kan du vanligvis ta ut inntil 2 000 kroner per dag fra DNBs minibanker. Innskudd er imidlertid ikke tillatt på DNBs minibanker med ungdomskort.

Sparebank 1s ungdomskort har også en uttaksgrense på vanligvis 2 000 kroner per dag. Når det gjelder innsetting av kontanter, kan det være begrensninger og gebyrer. Vi anbefaler at du sjekker med Sparebank 1 for mer informasjon om innskuddsgrensene for ungdomskortet.

Oppsummering

Hvor mye du kan ta ut i en minibank avhenger av banken du bruker, samt typen kort du har. For DNB-kunder kan uttaksgrensen være opptil 20 000 kroner per dag, mens Sparebank 1 vanligvis tillater uttak på 10 000 kroner per dag. Innskudd av kontanter er ikke tillatt i DNBs minibanker, men kan være mulig i Sparebank 1s minibanker med begrensninger og gebyrer. Ungdomskort har vanligvis en uttaksgrense på 2 000 kroner per dag, og innskudd kan være begrenset og kunne medføre gebyrer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor mye kan man ta ut i minibank?

Det kommer an på hvilken bank du bruker og hvilken type konto du har. Vanligvis har man en grense på mellom 10 000 og 20 000 kroner per dag.

Hva er DNB Minibank?

DNB Minibank er en tjeneste som tillater deg å ta ut kontanter fra minibanker over hele landet. DNB er en av Norges største banker.

Hva er uttaksgrensen i minibank?

Uttaksgrensen i minibank kan variere fra bank til bank. Vanligvis ligger grensen mellom 10 000 og 20 000 kroner per dag.

Kan man sette inn kontanter i DNB Minibank?

Nei, dessverre kan man ikke sette inn kontanter i DNB Minibank. Du kan derimot sette inn kontanter i bankens filialer eller bruke innskuddsautomater.

Hvor mye kan jeg ta ut i minibank?

Uttaksgrensen i minibank avhenger av banken du bruker og kontoen du har. Det er vanligvis en grense på mellom 10 000 og 20 000 kroner per dag.

Kan man sette inn penger i minibank?

Ja, noen banker har innskuddsautomater i minibanker der du kan sette inn penger. Det er imidlertid ikke tilgjengelig i alle minibanker.

Hva er maks uttak i minibank hos SpareBank 1?

Uttaksgrensen i minibanker tilknyttet SpareBank 1 kan variere, men den ligger vanligvis mellom 10 000 og 20 000 kroner per dag.

Hva er DNB Ungdomskort?

DNB Ungdomskort er et bankkort spesielt utviklet for ungdom mellom 13 og 17 år. Kortet gir dem muligheten til å bruke banktjenester på en trygg og kontrollert måte.

Hva er SpareBank 1 Ungdomskort?

SpareBank 1 Ungdomskort er et bankkort rettet mot unge mellom 13 og 17 år. Kortet tilbyr muligheten til å håndtere penger og lære om økonomi på en ansvarlig måte.

Kan man sette inn penger i DNB Minibank?

Dessverre er det ikke mulig å sette inn penger i DNB Minibank. Du kan derimot sette inn penger i bankens filialer eller bruke innskuddsautomater.

Artiklen Hvor mye kan du ta ut i minibank? har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 24 anmeldelser