Jeg reiser alene nrk

Jeg reiser alene – NRK TV

21. aug. 2020 — Soloshow med Jon Niklas Rønning. Showet er en personlig, morsom og selvironisk forestilling fylt med aktuelle humorviser og underfundige …

Jeg reiser alene – Strømme online | TV Guide

Jarle Klepp er en lovende litteraturstudent som interesserer seg for kvinner, indierock og dekonstruksjon. En ung mann på 25 år, full av seg selv.

Jarle Klepp er en lovende litteraturstudent som interesserer seg for kvinner, indierock og dekonstruksjon. En ung mann på 25 år, full av seg selv. Han har fått et urovekkende brev som sier at han er far til ei. Charlotte Isabel Hansen. Hun viser seg å være fruktene av et samleie på en fest i 1989, hvor Jarle lå med en døddrukken jente på 15 år. Nå sitter Charlotte Isabel på flyet for å tilbringe den uka hun fyller 7 år hos sin nye far. Kontrastene i universet er store, mellom den selvdyrkende akademiske verdenen unge Klepp beveger seg i, hvor det viktigste er Marcel Proust og Morgenbladet, og et lite barns verden, hvor det viktigste er Tamagochier og Prinsesse Diana. Og mellom ei lita jentunges behov og den omsorgen hennes selvopptatte far ikke er i stand til å gi henne. Charlotte Isabel slår ned som en atombombe i den unge akademikerens perfekte verden. Jarle Klepp må bli voksen. Kan han det? Vil han det?

Jon Niklas Rønning, jeg reiser alene, standup, musikalsk – Latter

Jon Niklas Rønning, jeg reiser alene, standup, musikalsk | latter.no

«Jeg reiser alene» er en personlig, morsom og gjennomført musikalsk forestilling som inneholder alt du kan ønske deg av et Rønning-show – aktuelle …

Bli med Rønning og hans musikalske følgesvenner på en unik reise på Latters hovedscene.

Jeg reiser alene « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

Jeg reiser alene « NRK Filmpolitiet – alt om film, spill og tv-serier

8. aug. 2013 — Jeg reiser alene er et fordømt hyggelig gjensyn med Jarle Klepp! Mens Mannen som elsket Yngve var et frekt og energisk tilbakeblikk på …

Fordømt hyggelig gjensyn med Jarle Klepp!

Jeg reiser alene | TV 2 Play

Året er 1997. Jarle Klepp har flyttet til Bergen. Han studerer litteraturvitenskap og livet er slik det skal være. Men så dukker det opp et brev fra …

Tore Renberg – Gjensyn med Jeg reiser alene på NRK. Kjekt!

Johanne Erfjord, profile picture. Johanne Erfjord. To fantastiske filmer denne påsken. Først “Kompani Orheim” og så “Jeg reiser alene”. Gilde kveldar med desse …

Jon Niklas Rønning – Jeg reiser alene – LinkedIn

Forestillingen «Jeg reiser alene» kan sees på NRK1 i gjensyn nå – eller her: https://lnkd.in/d_Y9AFjH · Jeg reiser alene. tv.nrk.no. 15 3 kommentarer.

Keywords: jeg reiser alene nrk