Jula butikk i Sandvika: Åpningstider, adresse og mer!

I Sandvika har vi Jula, en fantastisk butikk som tilbyr alt du trenger til ditt hjem, hage og fritid. Enten du ønsker å fikse noe i huset, lage en ny hageoase eller trenger verktøy til prosjektene dine, har Jula det du trenger. I denne artikkelen vil vi utforske Jula-butikken i Sandvika nærmere, inkludert åpningstider, adresse og mer nyttig informasjon.

Beliggenhet

Jula-butikken i Sandvika ligger på [sett inn adresse her]. Det er enkelt å finne butikken, uavhengig av om du kommer med bil eller offentlig transport. Hvis du kjører, kan du benytte deg av gratis parkering på stedet.

Åpningstider

Jula-butikken i Sandvika har praktiske åpningstider som passer både for tidlige morgenfugler og de som liker å handle sent på kvelden. Her er de gjeldende åpningstidene:

Dag Åpningstider
Mandag-Fredag 09:00 – 20:00
Lørdag 09:00 – 18:00
Søndag Stengt

Utvalg

Jula-butikken i Sandvika har et bredt utvalg av produkter som passer alle dine behov. Enten du er ute etter verktøy, hageutstyr, maling, bilrekvisita eller jernvarer, vil du finne det hos Jula. Butikken har også et stort utvalg av produkter for fritidsaktiviteter som camping, fiske, sykling og mye mer. Med konkurransedyktige priser og høy kvalitet, kan du være sikker på å gjøre gode kjøp hos Jula.

Tjenester

Jula i Sandvika tilbyr også ulike tjenester for å hjelpe deg med dine prosjekter. Butikken har en profesjonell fargeavdeling, der du kan få veiledning om malingstyper og farger til ditt hjem. Det finnes også en skjæreservice for å tilpasse ulike materialer etter dine mål og behov.

Kundeservice

Jula i Sandvika er kjent for sin gode kundeservice. Butikkens ansatte er kunnskapsrike og hjelpsomme, og de vil gjerne svare på spørsmål og gi deg veiledning om produkter og prosjekter. Du kan også kontakte Jula via telefon eller e-post for å få hjelp eller be om råd.

Konklusjon

Enten du er en hobbyhåndverker eller bare trenger litt hjelp til husprosjektene dine, er Jula-butikken i Sandvika stedet å besøke. Med et bredt utvalg av produkter, gode åpningstider og en dedikert kundeservice, vil du garantert finne det du trenger. Ta turen til Jula i Sandvika og opplev alt de har å tilby!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Jula Outlet?

Jula Outlet er en butikk som selger et bredt utvalg av varer til nedsatte priser. Jula Outlet er et flott sted å finne gode tilbud på alt fra verktøy og kjøkkenutstyr til hageutstyr og klær.

Hvor ligger Jula Outlet i Sandvika?

Jula Outlet i Sandvika befinner seg på [oppgi adresse]. Jula Outlet i Sandvika er praktisk plassert for de som bor i eller besøker området.

Hva er åpningstidene for Jula i Sandvika?

Jula i Sandvika er åpen mandag til fredag fra [oppgi åpningstid] og lørdag fra [oppgi åpningstid]. Spare tid ved å sjekke åpningstidene på forhånd, slik at du kan planlegge handleturen din til Jula i Sandvika.

Hva slags varer selger Jula i Sandvika?

Jula i Sandvika selger alt fra verktøy, elektronikk og belysning til husholdningsartikler, fritidsutstyr og mye mer. Jula i Sandvika er en butikk med et bredt sortiment som passer for de fleste behov.

Hvorfor bør jeg besøke Jula i Sandvika?

Ved å besøke Jula i Sandvika kan du finne gode tilbud på kvalitetsprodukter og et stort utvalg av varer under samme tak. Jula i Sandvika er et flott sted å handle, enten du trenger noe spesifikt eller bare ønsker å finne inspirasjon.

Hva er forskjellen mellom Jula Outlet og vanlige Jula-butikker?

Jula Outlet tilbyr varer til nedsatte priser, mens vanlige Jula-butikker har vanlig prising. Jula Outlet er et utmerket alternativ for deg som ønsker å spare penger på kjøpene dine.

Hvordan kan jeg finne ut mer informasjon om Jula i Sandvika?

Du kan finne mer informasjon om Jula i Sandvika ved å besøke deres nettsted på [oppgi nettsted]. Jula sin nettside gir deg detaljert informasjon om butikkens tilbud, kampanjer og spesifikke tjenester.

Er det parkeringsmuligheter ved Jula i Sandvika?

Ja, det er parkeringsplasser tilgjengelig for kundene ved Jula i Sandvika. Jula i Sandvika tilrettelegger for enkel parkering, slik at du kan handle uten bekymringer.

Hva er noen av de populære produktene hos Jula i Sandvika?

Blant de populære produktene hos Jula i Sandvika er verktøykasser, hageutstyr og kjøkkenapparater. Jula i Sandvika har et stort utvalg av produkter som er kjent for sin gode kvalitet og funksjonalitet.

Har Jula i Sandvika noen arrangementer eller kampanjer?

Ja, Jula i Sandvika arrangerer jevnlig kampanjer og tilbud for sine kunder. Det kan være lurt å følge med på deres hjemmeside for oppdateringer. Jula i Sandvika er ikke redd for å gi gode tilbud og kampanjer, så det kan være lurt å holde seg oppdatert for å få mest mulig ut av handleturen.

Artiklen Jula butikk i Sandvika: Åpningstider, adresse og mer! har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 12 anmeldelser