Kampanje: SAS Amex Elite – Få eksklusive fordeler og poeng

SAS Amex Elite-kortet gir deg en unik mulighet til å få eksklusive fordeler og opptjene poeng på dine daglige kjøp. Dette er en kampanje du ikke vil gå glipp av!

Få mest ut av dine kjøp

Med SAS Amex Elite kan du få mest mulig ut av dine kjøp. Kortet gir deg gode belønninger, uansett hva du handler. Om du kjøper mat, klær eller fyller bensin, vil du opptjene poeng som kan brukes til spennende reiser og opplevelser. Jo mer du bruker kortet, jo mer opptjener du.

“SAS Amex Elite er det perfekte kortet for deg som ønsker å få noe ekstra tilbake hver gang du handler. Med eksklusive fordeler og opptjening av poeng, får du virkelig mer for pengene.

Reisegleden og belønningene venter!”

– SAS Amex Elite Teamet

SAS EuroBonus – En unik fordelsprogram

Med SAS Amex Elite blir du automatisk medlem av SAS EuroBonus – et av Nordens mest populære fordelsprogram. EuroBonus gir deg tilgang til et nettverk av flyselskaper, hoteller og leiebilfirmaer verden over.

Som medlem av EuroBonus kan du blant annet:

  • Opptjene poeng på flyreiser med SAS og deres partnere
  • Benytte poengene på flybilletter, hotellopphold, oppgraderinger og mye mer
  • Få tilgang til eksklusive fordeler og rabatter
  • Tilgang til de beste sitteplassene, innsjekk i businessklasse og mye mer

Amex Elite – Et kort med premium fordeler

SAS Amex Elite er et premium kort som gir deg en rekke fordeler som ingen andre kort kan matche. Her er noen av de eksklusive fordelene du kan nyte godt av:

Amex Elite Fordeler
Prioritert innsjekking
Egen innsjekk på utvalgte flyplasser
Loungemedlemskap
Gratis ekstra bagasje
Reiseforsikring

Amex Elite – Tilpasset dine behov

Med et bredt spekter av fordeler og muligheter, kan du tilpasse ditt Amex Elite-kort etter dine behov. Om du foretrekker å reise komfortabelt i businessklasse, eller ønsker ekstra fordeler når du bor på hotell, er Amex Elite det perfekte valget for deg.

SAS Amex Premium – For deg som vil ha enda mer

Dersom du ønsker enda flere fordeler og eksklusivitet, kan du oppgradere til SAS Amex Premium. Dette kortet gir deg ytterligere fordeler som blant annet:

  • Adgang til SAS Lounger over hele verden
  • Prioritert sikkerhetskontroll
  • Eksklusive tilbud på hoteller og restauranter
  • Personlig assistanse på reisen
Oppsummering

SAS Amex Elite er et kort som gir deg eksklusive fordeler, opptjening av poeng og medlemskap i SAS EuroBonus. Dette er et kort som virkelig gir deg mer for pengene og gjør dine reiseopplevelser enda bedre. Ikke gå glipp av denne kampanjen!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg dra nytte av amex kampanjen?

Du kan dra nytte av amex kampanjen ved å benytte deg av de spesialtilbudene og rabattene som tilbys til amex-kortholdere.

Hva er sas amex elite kampanje?

Sas amex elite kampanje er en spesialkampanje som tilbys til sas eurobonus medlemmer som har amex elite-kortet.

Hva er fordelen med amex elite kampanje?

Fordelen med amex elite kampanje er at du kan få eksklusive tilbud, bonuspoeng og fordeler når du bruker amex elite-kortet ditt sammen med sas eurobonus.

Hva er amex elite-kort?

Amex elite-kort er et prestisjefylt kredittkort som tilbys av American Express. Det er spesielt utformet for sas eurobonus medlemmer og gir ekstra fordeler og tjenester.

Hva er amex premium kampanje?

Amex premium kampanje er en spesialkampanje som tilbys til amex premium-kortholdere. Kampanjen gir tilgang til eksklusive tilbud og fordeler.

Hva er amex elite eurobonus?

Amex elite eurobonus er et program som lar sas eurobonus medlemmer dra nytte av ekstra fordeler, bonustilbud og andre eksklusive tjenester gjennom bruk av amex elite-kort.

Hvordan kan jeg få amex elite sas?

Du kan få amex elite sas-kortet ved å bli medlem i sas eurobonus og deretter søke om amex elite-kortet gjennom sas’ samarbeid med American Express.

Hva er sas amex platinum?

Sas amex platinum er et eksklusivt kredittkort som tilbys av American Express i samarbeid med sas eurobonus. Kortet gir tilgang til luksusfordeler, reiseforsikring og andre eksklusive tjenester.

Hva er fordelen med amex elite reiseforsikring?

Fordelen med amex elite reiseforsikring er at den gir deg ekstra trygghet og beskyttelse når du er på reise. Reiseforsikringen inkluderer blant annet avbestillingsforsikring og forsikring ved forsinket bagasje.

Hva er sas amex classic?

Sas amex classic er et grunnleggende kredittkort som tilbys av American Express i samarbeid med sas eurobonus. Kortet gir deg nødvendige betalingsmuligheter og noen enkle fordeler.

Artiklen Kampanje: SAS Amex Elite – Få eksklusive fordeler og poeng har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 28 anmeldelser