FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

undefined

CHLORELLA er en selvforsynt hel organisme med et mangfold av næringsrike stoffer 

Chlorella er en encellet, grønn ferskvannsalge som dyrkes i bassenger av rent kildevann under 27 graders stabil solvarme, og kalles ofte «pakket solenergi». Den er garantert fri for sprøytegifter, og har en imponerende høy konsentrasjon av essensiell næring. I tillegg til alle aminosyrer som kroppen må tilføres via mat, er chlorella rik på en rekke av de viktigste vitaminene, mineralene og sporstoffene. .

RNA & DNA

Hver Chlorella- celle beskyttes av en kraftig cellevegg. Denne må brytes eller knuses for å gjøre innholdet - med cellekjernens rike innhold av nukleinsyrer - fordøyelige. Nukleinsyrene i Chlorella pyrenoidosa er usedvanlig rik på RNA og DNA. I tillegg til øvrig mangfold, er Chlorella rik på alle de såkalt essensielle aminosyrene – byggestenene for de utallige proteinene som styrer enhver prosess i kroppen, og som vi kun får via kostholdet.

KLOROFYLL

Klorofyll er et grønt pigment som er medvirkende til fotosyntese, der forskning har vist at denne phytonutrienten har mange fordelaktige virkninger på helsen vår. Et overraskende faktum om klorofyll er at dens molekylære struktur er nesten identisk med den for hemoglobin, et protein som finnes i store mengder i blodet og er en essensiell del av mekanismene som frakter oksygen med blodstrømmen.
Fordeler med klorofyll for oss mennesker inkluderer; støtte for immunsystemet, kraftig antioksidantivirkning, forfremmelse av sunn sirkulasjon, anti-inflammatoriske egenskaper, anti-aldring og et sunt fordøyelsessystem.

SUPERLIV CHLORELLA er hel, grønn mat som inneholder mer enn 65 vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre virkestoffer

 • 3 ganger mer protein enn rent kjøtt sørger for oppbygning og vedlikehold av kroppens muskler og vev 
 • Dekker ditt daglige behov for C-vitamin
 • Vitamin E- innholdet styrker immunforsvaret og er bra for fruktbarhet, nervesystem og muskler 
 • Rik på (essenesiell ALA) plante – Omega 3   
 • 10 ganger mer betakaroten enn gulrøtter sørger for at du får bedre syn og tåler sollys bedre. 
 • Mer fiber enn epler, for bedre fordøyelse
 • Er rikere på klorofyll -essensielt for blodhelse, energiopptak, og fjerning av skadelige stoffer - enn noe  annen mat.
 • Over 60 forskjellige vitaminer, mineraler, aminosyrer, sporstoffer, RNA/DNA samvirker symbiotisk      for maksimum  helseeffekt. 
 • Chlorella vekstfaktor (CGF) stimulerer immunforsvar, cellehelse og demper inflammasjonssmerter..
 • 10 ganger mer kalsium (i biovennlig form) enn melk gjør at du får sterkere skjelett og tenner.
 • To ganger dagsbehovet for magnesium, som styrer 30 forskjellig metabolske prosesser (og, som vestlig levesett gir underskudd på)

Liste over ingredienser og innhold

Dette er et naturprodukt og målte verdier kan fluktuere med klima og sesong