Fakta om Chlorella

Chlorella er en encellet organisme med cellekjerne, som er funnet i over 1 milliard år gamle bergarter, og ansees som grunnleggende prototype for alt levende liv. Denne evolusjonære parallellen, senere supplert av spesialisert interaksjon med bakterier o.a., er logisk bakteppe og glimrende eksempel på at hel mat "gjenkjennes" og metaboliseres optimalt, i motsetning til isolerte, eller syntetiske virkestoffer.

Frukt og grønt - ikke bare 5 - , men opptil 10 om dagen, er i følge amerikanske helsemyndigheter og nyere forskning hva vi behøver for effektiv beskyttelse mot uhelse. Besteffekt Chlorella er ikke en erstatning, men et komplett og innholdsrikt, naturlig matemne, for de av oss som ikke ser seg råd til å fylle slike, ideelle ernæringsmål i sine daglige spisevaner.


Som for all dyrket, naturlig mat, varierer næringsinnholdet i Chlorella med mineralinnhold i vann, solforhold og temperatur under kultivasjonsperioden. Proteininnhold er det beste barometer for øvrig næringsinnhold, og kan variere fra ned mot 10 til nesten 65%. Merk derfor at oversikten av næringsinnhold for Superliv Chlorella er standardreferanser basert på typiske snittverdier, og kan variere med +/- to til tre prosent fra en avling til annen. Vi kjøper all vår Chlorella hos verdens største og eldste produsent på Taiwan, hvor også andre, kjente kvalitetsmerker som Sun Chlorella har sin opprinnelse fra. 

Liste over ingredienser og innhold

Dette er et naturprodukt og målte verdier kan fluktuere med klima og sesong


liste over ingredienser