Kvalitet & Næringsinnhold

Chlorella er krevende å dyrke, og svært avhengig av klimatiske forhold. De to vanligste artene Chlorella på markedet er Pyrenoidosa (Sorokiniana) og Vulgaris. Førstnevnte trenger dobbelt så lang veksttid (soleksponering) som den andre, og ansees overlegen i kvalitet og næringsinnhold. Derfor kan proteininnholdet, som også avspeiler næringsmengde, variere fra under 10 til over 65%, hvilket forklarer noe av de store prisforskjellene, på nett og i butikk (opp til 10-gangeren i forskjell per mengde-enhet). Den suverent beste Pyrenoidosa kommer fra verdens eldste og største dyrker av Chlorella, i Taiwan, hvor de aller dyreste merkene i helsekostbutikken, så vel som Superliv Chlorella fra Besteffekt as kultiveres. Alle med identisk leverandør og kvalitet, men forskjellig merke.

Chlorella er supergrønn, komplett næring. Næringstilskudd fra alger, dyrket i rent kildevann, og garantert fri for sprøytegifter. Komplett, naturlig mat, som henter sin energi direkte fra solen, via fotosyntese. Næringsinnhold inkluderer blant flere;

• Nucleinsyrer (RNA/DNA) og nucleinsyre derivater - "en ungdomskilde" av energi til cellene dine.

• Chlorella vekst faktor (GGF) - et utrolig helsebyggende nucleotid-peptid kompleks som stimulerer immunforsvaret og fremskynder vitalitet og heling. 

• Viktige fettsyrer (omega-3 og omega-6 EFSer) - en utmerket plantekilde for hjertesunn omega-3 alfalinolsyre. 

• Den rikeste kilde av klorofyll i planteverdenen, 4% til 7% , eller mer ... 10 ganger mer klorofyll enn alfalfa. Klorofyll er en svært effektiv fytonutrient som leger, renser og avgifter.  

• Høykvalitet planteprotein (64% eller mer) - vegetabilsk protein som er flere ganger så lett å fordøye og ta opp som fisk og kjøtt.  

• Antioksidanter og fytonutrienter, inkludert naturlig forekommende beta-karoten og Lutein. 

• Vitaminer, inkludert vitamin A, C, E og K1; alle viktige B-vitaminer, i tillegg til vitamin B-12 ... for imponerende komplett ernæring. 

• Mineraler og sporstoffer, inkludert jern, kalsium, kalium, fosfor, magnesium, jod, sink, mangan ... og mye mer! Chlorella inneholder mineraler og sporstoffer viktig for alle biokjemiske prosesser i kroppen.

 • Polysaccharider - for beskyttelse av veskesystem, styrking av bindevev, og bygging av immunforsvar (ved å stimulere produksjonen av interferon), og mer.

• Fiber (11% uløselig) - bedret hjertefunksjon, utskillelse av giftstoffer, toalettregime, og appetittkontroll. Disse gunstige næringsstoffene arbeider sammen for hjelpe deg bygge super helse. Og dette er         bare noen av fordelene chlorella gir deg! 

innhold chlorella

Kvalitet & Næringsinnhold

Spirulina er langt mer takknemlig å kvalitetssikre, fordi den trives i tempererte og sub-tropiske klimasoner. I tillegg er mye Spirulina som tilbys på markedet dyrket i lukkede tanker, eller under tak for å unngå at forurenset nedbør ødelegger avlingene. Superliv Spirulina fra Besteffekt as dyrkes sertifisert organisk.