FRI FRAKT OVER 700,-

0

Kurven din er tom

SPIRULINA er tettpakket med energi og viktige næringstoffer 

Spirulina (platensis) er en blågrønn alge som forekommer naturlig i alkaliske ferskvann, og en av de rikeste og mest mangfoldige næringskildene man kjenner. Superliv Spirulina representerer den ultimate kvalitet som er tilgjengelig på markedet. Spirulina er full av energi og inneholder 60-70% protein. For å ta vare på alle de verdifulle enzymene, som ellers forringes allerede ved 40 graders varme, er dette produktet soltørket i subtropisk fjellområde.

spirulina
spirulina

Betakaroten, kalsium og planteprotein

Spirulina inneholder nesten 40 ganger så mye betakaroten som gulrøtter, 3 ganger så mye kalsium som helmelk, 3 ganger mer protein enn rent kjøtt, og mer antioksidant-aktivitet enn «5 om dagen» (per 3 g.) I tillegg inneholder Spirulina det blågrønne fargepigmentet (phycocyanin), med anti-inflammatoriske virkninger.  

Energi og vitaminer

Spirulina en av naturens mest effektive energibomber, som inneholder opptil 70% lett opptakelig  planteprotein, som forhøyer styrke og utholdenhet. Dette tilskuddet er derfor ideelt for mennesker som har et høytaktivitetsnivå, eller har mye stress i hverdagen. Spirulina inneholder over 60 vitaminer inkludert B-komplekse vitaminer, vitamin E, mangan, jern, essensielle aminosyrer med fler


spirulina

Liste over ingredienser og innhold

innhold

Dette er et naturprodukt og målte verdier kan fluktuere med klima og sesong