Selge kunst på finn

Vi kjøper dine malerier eller finner en kjøper for deg – FINN.no

Vi kjøper dine malerier eller finner en kjøper for deg | FINN torget

Kort fortalt mener vi med kunst; verk som enten er unike (det finnes bare ett av det) eller som er signert og nummerert i et begrenset antall.

Eier og driver av Galleri Hersleb, Torbjørn Aasen har mer enn 50 års erfaring med kjøp og salg av norsk kunst. Dersom du/dere har et maleri dere ønsker å selge eller vurderer å selge så kan vi gjøre det for dere i kommisjon. Det kan gjøres på to måter, enten kan maleriet bli utstilt i vårt galleri i Ålesund eller showroom i Oslo eller det kan henge på veggen hjemme hos dere og selges pr. foto. NB! NB! Noen kunstnere og motiver har vi så stor interesse for at vi kan få til et direkte kjøp av dere på dagen uten det som nevnes over. NB! NB!Vi må ikke ha inn maleriet fysiskt for å selge det, dersom en potensiell kjøper ønsker å betrakte maleriet finner vi en løsning på det. Ved å først prøve et kommisjonssalg via foto er det mindre jobb for selger, samt vi som galleri kan ha en større kommisjonsdatabase.Vi operer med en no cure no pay ordning, dvs. at dersom et kommisjonsforsøk ikke resulterer i et salg så blir det heller ingen kostnad for selger. Maleriene vi kan selge i kommisjon er olje malerier av kjente norske kunstnere både gullalder kunst fra 1800 tallet og moderne kunst som Weidemann, Gunnar S, Widerberg, Kai Fjell, Gullvåg, Bleken, Odd Nerdrum, Kjell Nupen, Rose med flere. Litografier av Weidemann og Gunnar S er også av interesse, men KUN av de to kunstnerne. Eksempler av 1800 talls kunstnere så har vi følgende:Christian KrohgHans Fredrik GudeAdolph TidemandAnders Askevold Knud BergslienNils BergslienCarl Sunt Hansen Bengt NordenbergJohan Christian DahlAxel EnderFritz ThaulowJohan Fredrik EckersbergHans DahlAdelsten NormannChristian SkredsvigKnud BaadeMunte GerhardMunte LudvigEr også interessert i andre, ovennevnte er bare eksempler. Når det er sagt så ønsker man malerier av en viss kvalitet og det må være kjente norske kunstnere med verdi over 10,000. Ingen trykk, tresnitt, kulltegning eller litografi er av interesse.Ta kontakt for en uforpliktende prat pr. tlf eller pr. mail: gallerihersleb (at) gmail.com Mail er nok enklest.

Kunst på FINN torget

Du finner 29997 annonser i kategorien Kunst under Antikviteter og kunst til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting …

Kunst til salgs | FINN Torget

Du finner 4585 annonser i kategorien Trykk under Antikviteter og kunst til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting …

Du finner 30340 annonser i kategorien Kunst under Antikviteter og kunst til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Trykk til salgs | FINN Torget – FINN.no

Trykk til salgs | FINN Torget

Grafikk Uten ramme Malerier Ved omsetning av kunst med salgspris over 2 000 kr … Vi sier ifra til selger at du vil fikse frakt og betaling gjennom FINN.

Du finner 4602 annonser i kategorien Trykk under Antikviteter og kunst til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

SALG!!! Malerier og grafikk – Torget – FINN.no

Akryl (4 096) · Akvarell (909) · Annen kunst (3 338) · Blandingsteknikker (747) · Fotografi (532) · Litografi (4 270) · Oljemaleri (6 860) · Skulptur (844).

Oljemaleri til salgs | FINN Torget

5. mar. 2014 — Finn.no er på få år blitt en arena for privat omsetning av kunst. … vurderer å selge igjen, at de har kjøpt katta i sekken, advarer Hoff.

Du finner 6944 annonser i kategorien Oljemaleri under Antikviteter og kunst til salgs på FINN Torget. Søk og sammenlikn pris blant alle typer nye og brukte ting i hele Norge!

Advarer mot overpriset kunst på Finn.no – NRK

Som en av landets ledende aktører innenfor salg og distribusjon av kunst, er kunsthuset Fineart kontinuerlig på jakt etter kunst innen kategoriene grafikk, …

Salgskanaler – Fineart.no

Salgskanaler | Fineart.no

19. apr. 2017 — Det er mulig at dette er blitt diskutert tidligere (?) men jeg ser at en del private selgere av kunst på Finn sier i sine annonser at “5% …

Hvordan selge gjennom Fineart

Kunstavgiften – salg mellom privatpersoner – Kunstveggen

10. mai 2021 — Alle som selger kunst for over 2000 kroner må etter … praksis for at salg av kunst etter annonsering på Finn.no, er offentlig omsetning.

Selge direkte fra atelieret? Dette må du vite om kunstavgiften.

Selge direkte fra atelieret? Dette må du vite om kunstavgiften. – Norske Billedkunstnere

Norske Billedkunstnere er fagorganisasjonen for profesjonelle billedkunstnere i Norge.

Keywords: selge kunst på finn