Utakt nrk programledere

16. januar – Utakt – NRK Radio

10. jul. 2009 — I sju lørdager fra 11.juli kan du høre Bjørn Olav Skjæveland og Per Øystein Kvindesland med programmet «Utakt» på NRK P1.

Vi tester cola og kunstig intelligens. Vi sklir på bananskall og vi gir gode råd til deg som skal fri.Tikk-Takk Reklamebyrå lever i beste velgående og du skal få prøve deg på en quiz som er vanskeligere enn du tror.

Programledere i «Utakt» – NRK Rogaland

Med skråblikk i fokus. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland.

Utakt – NRK Radio

29. aug. 2022 — Med skråblikk i fokus. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. August 2022. Video · Alle episoder.

Med skråblikk i fokus. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland.

August 2022 – Utakt – NRK Radio

Utakt. Del. Lytt uten musikk. Med skråblikk i fokus. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. Januar 2023.

Utakt – August 2022

Januar 2023 – Utakt – NRK Radio

for 3 døgn siden — Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. Opphavsrett NRK ©. Nettsjef: Hildegunn Soldal; Radiosjef: Cathinka Rondan …

Utakt – Januar 2023

20. februar – Utakt – NRK Radio

Mandag – Utakt – NRK Radio

9. mai 2022 — Medvirkende. Medvirkende: Olav Hove; Programleder: Bjørn Olav Skjæveland; Programleder: Per Øystein Kvindesland. Opphavsrett NRK © 2023.

Hvordan velge manne-parfyme? Hvor kan vi dra på tur med Utakt? Hva kan du spise i kino-salen? Hva synger Stavangersmurfen i begravelser? Hvor vanskelig er det å sensurere? Og hvor tidlig ble det laget film om Titanic?

9. mai 2022 – Utakt – NRK Radio

6. februar. 06.02.2023 • 1 t 54 min. Godt humør og godt selskap. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. Opphavsrett NRK © 2023.

Vi sjekker blodtrykket og tømmer plenen for mose. Vi spør også om det finnes vellykkede militær-kupp og om det er vanlig med ketchup på potetstappe. Vi tester cola fra USA, ler av navnekrøll i Sør Afrika og får nye spørsmål fra Lars.

6. februar – Utakt – NRK Radio

31. okt. 2022 — Med skråblikk i fokus. Programledere er Per Øystein Kvindesland og Bjørn Olav Skjæveland. Oktober 2022.

Vi byr på spion-ballonger og bombe-flaggermus. Vi diskuterer også fotsvette og dødsårsaker. Stavangersmurfen vil alliere seg med studenter mens vi lurer på om dyr lar seg imponere av oss mennesker.

Oktober 2022 – Utakt – NRK Radio

Utakt – Oktober 2022

Keywords: utakt nrk programledere