Vg debatt fotball

Debatt: Prektige Norge og slemme fotball-VM – VG

26. nov. 2022 — Det finnes knapt en enklere og mindre kostnadsfri investering enn å sitte i Norge og boikotte fotball-VM i Qatar. Det mest opplagte først: Qatar …

Jeg har ikke sett ett sekund av fotball-VM. Det gjør meg ikke til et vesentlig bedre menneske, akkurat som at de som ser på ikke er elendige mennesker.

Velkommen til alle som flykter fra VGD : r/NorskFotball – Reddit

Fotball – VG

Sjekk ukens TV-sport. Lurer du på hva slags sport som sendes på TV? Få oversikt med i VGs sportskalender. Liverpool ydmyket på historisk vis av Real Madrid.

Grane fotball | VG-debatt om fotballen i Arendal – Facebook

Debatt: Qatar-VM og dobbeltmoral – VG

17. nov. 2022 — Som en som både er interessert i fotball og politikk, treffer det meg hvor selektive mennesker er til å fordømme urett.

Reaksjonene mot at Qatar arrangerer VM er svært interessante. Som en som både er interessert i fotball og politikk, treffer det meg hvor selektive mennesker er til å fordømme urett.

VGD

Norsk fotball – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Norsk fotball på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Norsk fotball på VG

Fridiskusjon.no (nytt VGD-forum) – Twitter

Reddit – Dive into anything

21. jul. 2021 — Herregud for et makkverk det nye designet til VG-debatt er! Velkommen til alle som ønsker å diskutere norsk fotball!

61 votes, 16 comments. Herregud for et makkverk det nye designet til VG-debatt er! Velkommen til alle som ønsker å diskutere norsk fotball! …

Da VG tapte kampen, startet kampanjen mot MyGame og …

VG-debatt om fotballen i Arendal. Noen synspunkter? … Fotball – Norsk – VG Nett Debatt … http://www.granefotball.info/2010/11/juniortrening-

Vi i VG-ledelsen har vært stolte over at det har vært en arena for … innsats for å åpne og tilgjengeliggjøre debatten for et bredt publikum gjennom VGD.

Norges raskeste voksende nettsted for anonym debatt. … Lik & del! http://fridiskusjon.no #fridiskusjon #vgd #vgdebatt … Fotball – Premier League.

Norsk politikk, Nett på sak | Da VG tapte kampen, startet kampanjen mot MyGame og strømming av fotball

Mens Schibsted ikke fikk møte om å kjøpe seg inn, startet Schibsted-avisene en kampanje mot å vise breddefotball på nett. 10.02.23 14:52 10.02.23 15:09.

Mens Schibsted ikke fikk møte om å kjøpe seg inn, startet Schibsted-avisene en kampanje mot å vise breddefotball på nett.

Keywords: vg debatt fotball