Vg meteoritt

Meteor – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Meteor på VG. … Lørdag kveld har VG fått flere tips fra personer som sier at de har sett en meteor på himmelen.

Les nyheter, artikler og se videoer om Meteor på VG

Flere meldinger om meteor over Norge: – Aldri sett noe lignende

Flere meldinger om meteor over Norge: – Aldri sett noe lignende – VG

19. nov. 2022 — Lørdag kveld har VG fått meldinger fra flere steder i landet fra folk som som har sett et voldsomt lys på himmelen.

Lørdag kveld har VG fått meldinger fra flere steder i landet fra folk som som har sett et voldsomt lys på himmelen. – Dette er jo så gøy! sier Norsk meteornettverk.

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent

Meteor observert over store deler av landet: – Dette er sjeldent – VG

25. jul. 2021 — En meteor ble natt til søndag observert over store deler av landet. … Det sa Morten Bilet i Norsk meteornettverk til VG natt til søndag.

En meteor ble natt til søndag observert over store deler av landet. Norsk meteornettverk jobber på spreng med å finne ut hvor meteoren kan ha landet.

Meteor – NÅ Nyhetsdøgnet – VG Direkte

VG Nå: Nyhetsdøgnet

Flere meldinger om meteorittobservasjon. Lørdag kveld har VG fått flere tips fra personer som sier at de har sett en meteor på himmelen.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Meteor observert flere steder i landet – VG

11. nov. 2021 — VG har torsdag kveld fått meldinger fra personer som flere steder i landet har observert en meteor. Meldingene har kommet inn fra Østfold, …

En meteor krysset torsdag over Sør-Norge, før den brant opp over havet i vest.

Ny meteor over Sør-Norge – VG

30. jan. 2022 — Aslesen, pressekontakt for Norsk astronomisk selskap, til VG. VG har fått tips om at meteoren er blitt observert fra en rekke steder i Sør-Norge …

En meteor er observert flere steder i Sør-Norge søndag kveld.

Ny meteor over Norge – VG

Ny meteor over Norge – VG

12. nov. 2021 — Steinar Midtskogen i Norsk meteornettverk bekrefter overfor VG at de har opptak av en meteor fra både Trondheim, Larvik og Gaustatoppen.

En ny meteor er observert over deler av Norge. – Spesielt at det kommer to på rappen, sier ekspert.

Astronom med «for intimt» meteor-innhold på Twitter – VG

Astronom utestengt fra Twitter etter «for intimt» meteor-innhold – VG

19. nov. 2022 — Astronomen Mary McIntyre ble utestengt fra Twitter etter at en video av en meteor ble flagget som «for intimt» i henhold til Twitters …

Astronomen Mary McIntyre ble utestengt fra Twitter etter at en video av en meteor ble flagget som «for intimt» i henhold til Twitters reglement, skriver BBC.

Oppfordrer til meteoritt-jakt: Her kan du gjøre funn – VG

26. jul. 2021 — Det var natt til søndag en meteor lyste opp himmelen. Meteoritten bør ha falt til bakken i et triangel mellom Sylling, Sjåstad og vannet …

Norsk meteornettverk har innsnevret det sannsynlige funnstedet til et mindre område i Finnemarka med gode turmuligheter. Nå håper de folk vil gå på meteorittjakt.

Meteor – VGTV

VG er en del av. Schibsted-familien. Skjul annonsen midlertidig. Hvorfor ser du denne annonsen? Du ser denne annonsen ettersom nettstedet du besøker til …

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Keywords: vg meteoritt, vg meteor, meteoritt vg