Wallmans vg

Restaurantanmeldelse av Wallmans: Salongsanger | Godt.no

10. nov. 2021 — Kan et måltid bli bedre av 80-tallsmedleyer og lettkledde dansere?

Kan et måltid bli bedre av 80-tallsmedleyer og lettkledde dansere?

VG – Hva synes du om Wallmans? ‍♀️ Er toeren fortjent?

Wallmans er et konsept og et show hvor man får mat i tillegg. Om maten er det som står i fokus så velger man andre lokasjoner å spise.

Dukket opp med kjæresten for første gang – VG

22. sep. 2021 — Onsdag kveld samles en rekke kjendiser for gallapremiere på Wallmans i Oslo. På gjestelisten står navn som John Arne Riise, Linnie Meister, …

WALLMANS (VG) Onsdag kveld er det duket for en stjernespekket rød løper i hovedstaden. Tidligere Farmen-deltager Karianne Vilde Wølner dukket opp med kjæresten Kristian Spetalen.

WALLMANS: Atmosfære, historisk – og elendig mat | Ditt norden

Wallmans Oslo holder til i sjarmerende historiske lokaler, i den gamle ”Mølla” ved Akerselva på Sagene. VG ga dem terningkast 2. Det var ikke mye å skryte av.

– De ropte «satans homoer» – Dagbladet

– De ropte «satans homoer»

18. okt. 2022 — Dette er en restaurant som tilbyr «dinner & show», med det som ifølge Wallmanns hjemmeside er «verdenskjente koreografer, fantastiske …

«Jævla homo», ropte mennene på nabobordet etter ekteparet Tom-Harald og Markus Isakka. Så begynte de å kaste popkorn, forteller ekteparet.

Artistene på Wallmans Oslo

Wallmans artister er artister i verdensklasse. … Cirque Du Blipp, Stjernekamp, Idol, VG-Lista m.m. Hun elsker indrefilet med bakt potet og hylleblomst …

Wallmans artister er artister i verdensklasse. Hver enkelt har sine styrker i enten sang, dans eller akrobatikk. Her finner du sesongens artister.

Wallmans Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Wallmans Oslo, Oslo: Se 217 objektive anmeldelser av Wallmans Oslo, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 191 av 1 509 restauranter i Oslo.

Wallmans Oslo, Oslo: Se 218 objektive anmeldelser av Wallmans Oslo, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 191 av 1 510 restauranter i Oslo.

Nyheter om Wallmans – Nyhetspressen.com

Wallmans – Nyheter om Wallmans – Nyhetspressen.com

22. sep. 2021 — Wallmans (VG) Onsdag kveld er det duket for en stjernespekket rød løper i hovedstaden. Tidligere Farmen-deltager Karianne Vilde Wølner …

Nyheter om Wallmans fra den norske pressen. Vi samlar nyheter om Wallmans fra øver 100 norske aviser. Wallmans.

Syngende servitører jubilerer – IN magasinet

IN magasinet : Syngende servitører jubilerer

Denne høsten feirer Wallmans Salonger i Oslo sitt 10-årsjubileum. … og byr på det aller beste fra de siste ti årenes VG-liste, fortsetter Wester.

Denne høsten feirer Wallmans Salonger i Oslo sitt 10-årsjubileum. Begivenheten vil på ingen måte gå upåaktet hen. Sesongens show blir mer spektakulært enn noensinne.

Keywords: wallmans vg