Flotte nøkkelbånd – smart og effektiv profilering for din virksomhet

Å profilere en stor eller liten virksomhet kan være utfordrende, og det er uten tvil en mengde markedsføringsmateriell og profilartikler som ender opp på fyllinga. Derfor kan det lønne seg å bruke litt tid på å finne gode produkter som faktisk blir brukt, og nøkkelbånd utmerker seg som et flott produkt.

Et bånd som kan brukes til mye mer enn bare nøkler

Til å begynne med er det greit å huske på at såkalte nøkkelbånd selvfølgelig kan brukes til mye mer enn bare nøkler. En majoritet av nøkkelbåndene som selges er også tiltenkt helt annen bruk, særlig i en verden der elektroniske låser blir alt mer vanlige.

På mange konferanser, møter og andre arrangementer er det vanlig med en nøkkelsnor eller bånd til navneskilt, adgangskort eller billett, og nøkkelbåndet byr på en flott profileringsmulighet. Hvis du velger et nøkkelbånd av høy kvalitet, er det ikke usannsynlig at det vil bli brukt lenge etter at arrangementet er over.

Mange flotte og miljøvennlige alternativer

Hvis du ønsker å profilere deg på en ekstra miljøvennlig måte, finnes det mange flotte nøkkelbånd som gir ekstra god samvittighet. Det er selvfølgelig mulig å velge nøkkelbånd i gjenbrukt plastmateriale, eller bånd som er produsert lokalt. Dessuten kan du velge nøkkelbånd som er laget i helt andre naturmaterialer – som bambus, bomull eller kork.

Naturmaterialer er ikke bare mer miljøvennlige og bærekraftige, de kan faktisk også gi deg merverdi når det gjelder å skape god profilering. Et nøkkelbånd i bomull eller bambus er mykere enn et i plastmateriale, og det er ikke utenkelig at mottakeren sparer på båndet av den grunn. En nøkkelsnor i kork med preget logo er et virkelig flott alternativ, som definitivt lar deg skille deg ut i mengden. Til syvende og sist er det jo også det profilering handler om, og flotte nøkkelbånd kan være et svært godt valg når du vil skape positiv oppmerksomhet.